Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι οι εξής :

  • SERVICE εξωλεμβίων μηχανών παντός κατασκευαστή.
  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ εξωλεμβίων μηχανών (καινούριων και μεταχειρισμένων).
  • PARKING σκαφών αναψυχής ανεξαρτήτου μεγέθους.
  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ σκαφών αναψυχής (καινούριων και μεταχειρισμένων).
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
'Οσον αφορά το parking του σκάφους σας, αναλαμβάνουμε επίσης ηλεκτρολογικές, πολυεστερικές επισκευές και επιδιορθώσεις.Ο χώρος μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέτρα ασφαλείας και πυροπροστασίας καθώς και παροχή νερού και ρεύματος.

Επίσης διαθέτουμε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ για εξωλέμβιες Yamaha, Suzuki, Johnson, Evinrude E-TEC.Συνδέουμε τη μηχανή σας στον υπολογιστή και εμφανίζονται στην οθόνη μας τα καταγεγραμμένα στον εγκέφαλο προβλήματα, πληροφορίες όπως οι συνολικές ώρες λειτουργίας , θερμοκρασίες, στροφές που έχει δουλέψει και άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία.

Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

Φωτογραφίες PALTSOKAS marine

Καλώς ήρθατε στις νέες εγκαταστάσεις μας.Ένας χώρος με πολλές θέσεις parking για να φιλοξενήσουμε σκάφη όλων των μεγεθών, με όλα τα μέτρα αφαλείας/πυροπροστασίας και λίαν συντόμως σκεπαστές θέσεις στάθμευσης.Ο εσωτερικός χώρος φιλοξενεί το σύγχρονο συνεργείο μας, θέσεις για τα σκάφη στα οποία εργαζόμαστε και τα γραφεία μας.Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.
Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Η πρόσβαση στο χώρο μας μπορεί να πραγματοποιηθέι είτε από την οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών (Δρόμος προς Χαλκιδική) είτε από τον δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας.

Στην πρώτη περίπτωση , βρισκόμαστε στην οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, περνάμε το εμπορικό κατάστημα Cosmos, που βρίσκεται στο δεξί μας χέρι,περνάμε την αερογέφυρα προς Πολύγυρο και συνεχίζουμε μέχρι να συναντήσουμε την αερογέφυρα Ρυσίου/Ταγαράδων.Βγαίνουμε από την δεξιά έξοδο προς Νέο Ρύσιο και στα 400m συναντάμε το ζαχαροπλαστείο Janni.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ , αλλά στρίβουμε δεξία στο δρομάκι που είναι κολλητά στο ζαχαροπλαστείο.Το κατάστημα μας βρίσκεται σε απόσταση 1200m.

(κλικάρετε επανω στη φωτογραφια για να μεγενθύνετε το χάρτη)

Στη δεύτερη περίπτωση βρισκόμαστε στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας.Ακολουθούμε την Γεωργικής Σχολής , περνάμε το ΙΚΕΑ , την διασταύρωση αεροδρομίου και στρίβουμε αριστερά στον πρώτο σηματοδότη που συναντάμε μετά την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ. Ακολουθούμε αυτό το δρόμο και στρίβουμε αριστερά στο Αθλητικό Κέντρο Ρυσίου. Προσπερνάμε το εκκλησάκι Αγ.Κων/νου και Ελένης και στρίβουμε δεξιά στο δρόμο πίσω από το κατάστημα EDISION. Το κατάστημά μας βρίσκεται στα 200m.

(κλικάρετε επανω στη φωτογραφια για να μεγενθύνετε το χάρτη)
Μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι: